Join our team

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!


Scroll

Technisch Administratief Medewerker

Als Technisch Administratief Medewerker maak je onderdeel uit van ons Asset Management-team. Je staat klanten en leveranciers telefonisch te woord als zij zich aan- of afmelden bij een wind- of zonnepark. Eventuele acties zet je uit richting de specialisten binnen Topwind.

Asset Manager Zon & Wind

Als Asset Manager ben je verantwoordelijk voor het beheer en de prestaties van een aantal wind- en zonneparken die bij wij in onze portfolio hebben. Je vertegenwoordigt de eigenaar van het wind- of zonnepark en diens belangen richting de betrokken partijen. Daarbij beoordeel je zowel de technische als operationele aspecten, inventariseer je afwijkingen en kansen en stuur je zo nodig bij.

Netwerk Specialist / SCADA Engineer

Samen met het team van een Field Service Engineer, Werkvoorbereider en externe monteurs zorg je dat de systemen operationeel zijn en effectief beheerd worden. Je hebt veel contact met onze Nederlandse en Belgische opdrachtgevers, ondersteunt de buitendienst met je technische kennis en test de nieuwste systemen.

Technisch manager – Elektrische werken

Topwind ontzorgt haar klanten in het volledige traject van ontwikkeling tot en met exploitatie van windparken. De kracht van Topwind zit in een sterke technische basis aangevuld met een oplossingsgerichte en pragmatische mentaliteit. Tijdens de ontwikkeling en realisatie van een windpark zorgt Topwind namens de opdrachtgever dat de technische uitwerking optimaal is in dienst van het project. Mooi werk, waarbij het aankomt op verstand van zaken en de wil om elke dag verder te leren.

Technisch manager – Civiele werken

Als Technisch Manger - Civiele Werken ben je het technische brein met betrekking tot de civiele werken in onze projecten. Onder andere het plaatsen van kranen, wegen en windturbinefunderingen. Je coördineert, ontwerpt en borgt de kwaliteit van het project.

Toezichthouder Windenergie

Als toezichthouder ben je namens de opdrachtgever het eerste aanspreekpunt op de bouwplaats. Je houdt toezicht op veiligheid, voortgang en kwaliteit. Op elk project kan je bouwen op de kennis en ervaring van collega’s.

Open Sollicitatie

Zijn er op dit moment geen relevante vacatures voor je, maar heb je relevante ervaring in onze of een vergelijkbare branche dan nodigen wij je van harte uit om een open sollicitatie te sturen. Wij gaan altijd een gesprek aan met mensen die ervaring hebben in de windenergie! Verder zijn wij altijd op zoek naar jong talent. Dus ben je recent afgestudeerd aan HBO of WO in een (technisch) vakgebied dat aansluit bij onze expertise, schroom dan niet contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over wie we zijn en wat we doen!

Werken bij Topwind voelt als thuiskomen

“Ruud en ik zijn geen echte ondernemers of directeuren. Wij zijn vooral vakidioten met een passie voor windenergie. Voor ons is het belangrijk dat iemand met plezier naar zijn werk gaat én dat zijn werksituatie goed aansluit op zijn thuissituatie. Laats zei een collega: ‘werken bij Topwind voelt als thuiskomen’. En zo vinden wij dat ook, want tevreden werknemers zorgen voor tevreden klanten!” - Johan Top, Directeur van Topwind

Waarom je als techneut nou juist bij Topwind moet komen werken? We vormen samen een hecht team dat elkaar vertrouwt en verantwoordelijkheid geeft. Daardoor heerst er hier een prettige, informele sfeer met veel ruimte voor eigen inbreng en initiatieven.

Waarom je als techneut nou juist bij Topwind moet komen werken? We vormen samen een hecht team dat elkaar vertrouwt en verantwoordelijkheid geeft. Daardoor heerst er hier een prettige, informele sfeer met veel ruimte voor eigen inbreng en initiatieven.

Johan Top - Directeur Topwind

20+

werknemers

Barneveld

kantoor

34

gemiddelde leeftijd