Systeem- en Applicatiebeheerder

Bekijk de vacature en join our team!


Scroll

Topwind is een groeiend bedrijf in de energiesector met nu 30 medewerkers. Wij realiseren en exploiteren wind- en zonneparken en ontwikkelen daarnaast systemen om deze energie-producerende assets slimmer en beter te maken. Inmiddels zijn onze systemen op 200 windparken geïnstalleerd en onderhouden en monitoren wij deze systemen gedurende de levensduur van het wind- of zonnepark. Ben jij helemaal thuis in ICT en ben je zoek naar een nieuwe uitdaging in deze energieke sector kom dan werken bij Topwind!

Wat ga je doen?

Als Systeem- en Applicatiebeheerder ben je het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers. Voor de 200 windparken waar onze systemen zijn geïnstalleerd, breng jij de ICT-gerelateerde-storingen in kaart en lost ze met jouw passie voor ICT zo snel mogelijk op. Je maakt daarbij dagelijks een analyse van binnenkomende tickets en calls en brengt hierin prioritering aan. Kun je een issue niet meteen oplossen? Geen enkel probleem, want je werkt samen met een team van ervaren collega’s. Samen zorgen jullie ervoor dat alle systemen 24/7 operationeel zijn.

Naast aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers ben je in deze functie dé steun en toeverlaat voor je collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van de ICT-werkomgeving en van diverse applicaties die binnen Topwind gebruikt worden. Je zorgt ervoor dat de informatie en functionaliteit van de informatiesystemen blijven aansluiten op de behoeften van je collega’s. Je werkt aan het oplossen van problemen, het begeleiden van (technische) veranderingen en je komt proactief met verbetervoorstellen voor de huidige processen. Het is in deze functie belangrijk dat je technische zaken in begrijpelijke taal kunt uitleggen aan eindgebruikers en collega’s en uiteraard zorg je hierbij voor up-to-date werkinstructies.

Wie ben je en wat kun je?

  • Je hebt een afgeronde ICT-opleiding op MBO-niveau (niveau 3 of 4).
  • Je hebt uitstekende kennis van Windows 10, Sharepoint/Microsoft 365.
  • Je hebt ervaring met VPNs, IPsec tunnel, Firewall Policy, Firewall/NAT rules.
  • Kennis van netwerken en IT security is een pré.
  • Je bent communicatief sterk (dus je kunt goed luisteren, samenvatten en doorvragen).
  • Je bent service-gericht.
  • Je werkt graag in een (klein) team.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij

Bij ons staat de klant centraal, werken we samen en geven elkaar vertrouwen en verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in een prettige, informele werkomgeving met veel ruimte voor ondernemerschap. Wij bieden een interessante baan met goede vooruitzichten en ontplooiingsmogelijkheden in de sterk groeiende markt van duurzame energie. Bij gebleken geschiktheid krijg je snel een vaste aanstelling en daarnaast bieden wij je goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden passend bij jouw ambities.

Geïnteresseerd?

Laat het weten aan Wendy van Veldhuisen via mail jobs@topwind.nl of telefonisch via 06 83 92 66 06. Ook voor vragen mag je Wendy gerust bellen of mailen.