Scroll
MLOEA voorziening

MLOEA voorziening

Bespaar tijd en laat Topwind u helpen met de juridische taken die bij een MLOEA komen kijken.

Windpark Management

Windpark Management

Wie houdt er toezicht op de prestaties en het rendement van uw windpark vanaf het moment dat de eerste beweging in de rotor komt?

Project Engineering

Project Engineering

Als een spin in het web zorgt Topwind ervoor dat alle technische vereisten nauw op elkaar aansluiten.

Cable Pooling

Cable Pooling

Bespaar kosten en zorg voor een stabiele energievoorziening door zon én wind te combineren op 1 netaansluiting.

Technical Due Diligence

Technical Due Diligence

Ons team heeft de technische kennis om een betrouwbare beoordeling te geven over uw project. Simpelweg omdat we zelf windparken realiseren en beheren.

Tendering & Contracting

Tendering & Contracting

Een goede aanbesteding zorgt voor een scherpe prijs, maar minstens zo belangrijk zijn goede contractvoorwaarden, de gewenste garanties én de beste techniek.

Project Management

Project Management

Projectmanagement wordt er nog weleens bij gedaan, maar met de toenemende mate van complexiteit vraagt deze rol om aandacht en kennis.

Owner’s Engineering

Owner’s Engineering

Grote projecten met veel betrokken partijen hebben uitdagingen en een complexiteit die de capaciteiten van de projecteigenaar te boven kunnen gaan.

QAQC Management

QAQC Management

Wie zorgt er bij uw project voor grip op de kwaliteit? Wij hebben hiervoor de juiste applicatie en methode om dit proces efficiënt én inzichtelijk te maken!

Site Management

Site Management

Topwind is de schakel tussen u en uw uitvoerende partijen. Kennis van strategische belangen combineren wij met diepgaande technische kennis.

Wij hebben alle expertises in huis.

Professioneel Windpark Management waarborgt de optimale performance van uw windturbines. Dat wil zeggen: maximale beschikbaarheid en optimale prestaties tegen lage operationele kosten. Als specialisten kunnen wij hierin een grote rol spelen. Dankzij onze kennis beheren we uw windturbines tactisch en met vooruitziende blik. Dankzij onze daadkracht bieden we voor elke uitdaging een oplossing.

10 JAAR

ERVARING IN WINDPARKEN

100+

TEVEREDEN KLANTEN

8 LANDEN

WAAR TOPWIND ACTIEF IS