Service Monteur

Bekijk de vacature en join our team!


Scroll

Topwind ontzorgt haar klanten in het volledige traject van ontwikkeling tot en met exploitatie van windparken. De afdeling Systems ontwikkelt en levert systemen die zorgen voor een optimale veiligheid en een betere integratie van windenergie in de omgeving. Voor het in bedrijf nemen van nieuwe systemen en het oplossen van storingen zijn wij op zoek naar een Service Monteur.

Wat ga je doen?

Samen met een ervaren collega monteur verzorg je de inbedrijfstelling van nieuwe Topwind systemen in en op windturbines in Nederland en België. Je lost storingen op, op afstand of op locatie, en installeert modificaties en upgrades. Je zorgt voor een nette administratie, houdt onze interne IT-systemen bij en rapporteert aan de klant. Je vindt het leuk om in de windturbines te werken maar soms ook af te wisselen met een dag op kantoor. Op kantoor help je collega’s mee om de systemen te optimaliseren en exploiteren.

Wie ben je en wat kun je?

  • Je bent in bezit van een MBO-diploma
  • Je hebt bij voorkeur enige ervaring met elektrotechnische installaties en de bijbehorende besturingstechniek
  • Je hebt een flexibele instelling en je vindt het niet erg om buiten reguliere werktijden te werken en af en toe te overnachten in de omgeving van je projecten.
  • Je bent gedreven en oplossingsgericht.
  • Je bent ambitieus en op zoek naar technische uitdaging.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

Bij ons staat de klant centraal, werken we samen en geven elkaar vertrouwen en verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in een prettige, informele werkomgeving met veel ruimte voor ondernemerschap. Wij bieden een interessante baan met goede vooruitzichten en ontplooiingsmogelijkheden in de sterk groeiende markt van duurzame energie.

  • Mooie uitdagende baan in de windenergie waarbij je gaat werken op grote hoogte. Hiervoor ga je cursussen volgen voor o.a. voor het werken op hoogte.
  • Betrouwbaar bedrijf dat al ruim 10 jaar actief is in de windenergie.
  • Gezellig, persoonlijk en gedreven team.

Geïnteresseerd

Je sollicitatie met motivatiebrief en C.V. kun je sturen naar jobs@topwind.nl t.a.v. Wendy van Veldhuisen. Voor vragen mag je uiteraard ook even bellen, tel: 06-83 92 66 06.

"Bijna elk project is uniek en dat zorgt voor mooi werk, waarbij het aankomt op samenwerken en verstand van zaken.”

Peter Spruijt - Manager Projects