Consultancy

Wij zijn uw schakel tussen beleid en uitvoering.


Scroll

De juiste ondersteuning van uw team

Het ontwikkelen, bouwen en beheren van windparken is onderdeel van uw core business. Dit vraagt voortdurend om beslissingen en oplossingen. Topwind biedt de juiste kennis op het juiste moment.

Wij hebben alle expertises in huis.

Bij Topwind zijn we gespecialiseerd in de technologie van windturbines. Al jarenlang zijn we betrokken bij de plannen en projecten van ondernemers, ontwikkelaars en exploitanten. We ondersteunen met onze expertise in de ontwikkelingsfase, dragen bij aan de realisatie én staan klaar als het op beheer aankomt. De expertise van een specialist, combineren we met de daadkracht van een serviceverlener. Want dát zijn we in hart en nieren.

Projecten

25 jaar

Ervaring in de windindustrie

100 +

Tevreden klanten

3 landen

Waar Topwind actief is

Nieuws

De turbines in Eemshaven worden gebouwd! Topwind Consultancy werkt in opdracht van Wind Power B.V. aan dit project en sinds afgelopen dagen staat de toren van Gijzenberg overeind. Topwind bedankt Wind Power B.V. voor hun vertrouwen in onze diensten.

Windpark Weert zet de eerste paal voor de bouw van de drie nieuwe windturbines! Topwind Consultancy is verantwoordelijk voor de bouw en draagt op die manier zijn steentje bij aan de toekomstige groene stroomvoorziening voor gemeente Weert!

https://t.co/4l7Y6KMuf0

Topwind heeft samen met Olsterwind B.V. & Zeebiestocht B.V gewerkt en gaan gezamenlijk de bouw tegemoet in 2022. De oude Vestas Turbines worden vervangen met de nieuwe Nordex N-163 turbines. Dit is de eerste keer dat deze turbine te zien zal zijn op Nederlandse bodem!