Technisch Projectmanager

Bekijk de vacature en join our team!


Scroll

Topwind ontzorgt haar klanten in het volledige traject van ontwikkeling tot en met exploitatie van wind- en zonneparken. De kracht van Topwind zit in een sterke technische basis aangevuld met een oplossingsgerichte en pragmatische mentaliteit. Tijdens de ontwikkeling en realisatie van een wind- of zonnepark zorgt Topwind namens de opdrachtgever dat de technische uitwerking optimaal is in dienst van het project. Mooi werk, waarbij het aankomt op verstand van zaken en de wil om elke dag verder te leren.

Wat ga je doen?

Als technisch manager stuur je externe partijen aan om een correcte en tijdige technische uitwerking van onze windenergieprojecten te realiseren. Tijdens de voorbereidingsfase ben je betrokken in het proces van aanbestedingen en ontwerp. Denk hierbij aan de aansturing van ingenieursbureaus en aan het voorbereiden van technische documentatie of aan het (laten) ontwerpen en berekenen van het elektrotechnische en civiele plannen. Tijdens de uitvoeringsfase controleer je werkplannen en coördineer je kwaliteitsinspecties met collega’s en waar nodig spring je bij met je expertise. Je adviseert klanten en collega’s bij technische uitdagingen en borgt hierin de kwaliteit. In de projecten werk je samen in teamverband met collega’s. Kleine projecten passend bij jouw expertise pak je zelfstandig op.

Wie ben je en wat kun je?

  • Je hebt ervaring als elektrotechnisch of civiel ingenieur op HBO/WO niveau in de energie- of infra- sector.
  • Je kunt systematisch en resultaatgericht werken, maar blijft pragmatisch denken en doen.
  • Je past bij een groeiende onderneming, waar een flexibele instelling en inzet een vereiste is.
  • Je communiceert met aannemers, ingenieursbureaus én onze klant.
  • Relevante ervaring in de windenergie is een pre, maar niet noodzakelijk.
  • Je hebt een Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engels taal.

Wat bieden wij

Bij ons staat de klant centraal, werken we samen en geven elkaar vertrouwen en verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in een prettige, informele werkomgeving met veel ruimte voor ondernemerschap. Wij bieden een interessante baan met goede vooruitzichten en ontplooiingsmogelijkheden in de sterk groeiende markt van duurzame energie. Bij gebleken geschiktheid een vaste aanstelling en goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden passend bij jouw ambities.

Geïnteresseerd?

Uw schriftelijke sollicitatie inclusief C.V. kunt u digitaal versturen aan jobs@topwind.nl. Voor vragen en reacties kun je mailen of bel Wendy van Veldhuisen op +316 8392 6606.

"Bijna elk project is uniek en dat zorgt voor mooi werk, waarbij het aankomt op samenwerken en verstand van zaken.”

Peter Spruijt - Manager Projects