Join our team

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!


Scroll

 

Technisch Administratief Medewerker

Bij Topwind houden wij ons bezig met het bouwen, optimaliseren en beheren van wind- en zonneparken. We zijn een hechte en sociale groep hardwerkende specialisten met passie voor het vak. Of het nou gaat om de techniek, de uitvoering of de sales, we gaan er vol voor! Onze afdeling Asset Management beheert meerdere wind- en zonneparken. Al deze parken zijn verbonden met onze Control Room in Barneveld. Hier bewaken wij de betrouwbaarheid, de veiligheid en de prestaties van de wind- en zonneparken in ons beheer. Ons Asset Management team staat 24 uur per dag en 7 dagen per week paraat voor technische monitoring en opvolging van afwijkingen. Binnen dit team zijn we op zoek naar een Technisch Administratief Medewerker m/v 20-40 uur

Wat ga je doen

Als Technisch Administratief Medewerker maak je onderdeel uit van ons Asset Management-team. Je staat klanten en leveranciers telefonisch te woord als zij zich aan- of afmelden bij een wind- of zonnepark. Eventuele acties zet je uit richting de specialisten binnen Topwind. Je zorgt voor een correcte registratie van e.e.a. en daarnaast houd je je bezig met een stukje data-verwerking. Je ondersteunt de Asset Managers bij het opstellen van rapportages en levert hiervoor tijdig de juiste gegevens aan.

Wie ben je en wat kun je

  • Je hebt een MBO werk- en denkniveau;
  • Je vindt het leuk in een technische omgeving te werken;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je kijkt graag naar details en werkt accuraat;
  • Je bent handig met software/systemen en kunt goed overweg met Word en Excel;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je hebt een flexibele instelling. Je werkt met name tijdens kantooruren en staat periodiek stand-by voor meldingen in de nacht of het weekend (dit gebeurt vanuit huis).

 

Wat bieden wij

Bij ons staat de klant centraal, werken we samen en geven elkaar vertrouwen en verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in een prettige, informele werkomgeving met veel ruimte voor ondernemerschap. Wij bieden een interessante baan met goede vooruitzichten en ontplooiingsmogelijkheden in de sterk groeiende markt van duurzame energie.

  • Een laptop en telefoon welke je ook privé mag gebruiken.
  • Betrouwbaar bedrijf dat al ruim 10 jaar actief is in de duurzame energie-sector.
  • Gezellig, persoonlijk en gedreven team.

 

Reactie

Jouw motivatiebrief inclusief C.V. kan je digitaal versturen aan jobs@topwind.nl. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

"Bijna elk project is uniek en dat zorgt voor mooi werk, waarbij het aankomt op samenwerken en verstand van zaken.”

Peter Spruijt - Manager Projects