Junior PHP Developer

Bekijk de vacature en join our team!


Scroll

Topwind ontzorgt haar klanten in het volledige traject van ontwikkeling tot en met exploitatie van windparken. De afdeling Systems ontwikkelt en levert systemen die zorgen voor een optimale veiligheid en een betere integratie van windenergie in de omgeving.

Wat ga je doen?

Als onderdeel van het ontwikkelaarsteam ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Ook ga jij je bezig houden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Je komt te werken in een klein team van 3 developers, waardoor je veel verantwoordelijkheid krijgt en de kans hebt om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast wordt van jou verwacht dat je zelfstandig kan werken.

Wie ben je en wat kun je?

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding in richting ICT/Software Development/Embedded System Engineer
  • Je bent analytisch en proactief
  • Je bent ambitieus en op zoek naar innovatieve oplossingen
  • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar
  • Je hebt enige ervaring met PHP, MySQL, Python, Javascript en IOT (MQTT). Enige kennis van Amazon AWS, PHP Laravel, Unit testing of BPMN (bijv. Camunda) is een pré.

Wat bieden wij

Bij ons staat de klant centraal, werken we samen en geven elkaar vertrouwen en verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in een nuchtere, informele werkomgeving met veel ruimte voor ondernemerschap. Wij bieden een interessante baan met goede vooruitzichten en ontplooiingsmogelijkheden in de sterk groeiende markt van duurzame energie. Uiteraard hebben wij een mooie werkplek voor je in ons recent gerestylede kantoor in Barneveld, maar gedeeltelijk thuis werken behoort ook tot de mogelijkheden.

Geïnteresseerd?

Je C.V. kun je sturen aan jobs@topwind.nl. Wil je meer weten over deze functie neem dan contact op met Martin van den Bosch (tel: 06 – 30 87 09 43).

"Bijna elk project is uniek en dat zorgt voor mooi werk, waarbij het aankomt op samenwerken en verstand van zaken.”

Peter Spruijt - Manager Projects