Contract manager

Bekijk de vacature en join our team!


Scroll

Topwind Consultancy is een sterk groeiend bedrijf en sinds 2008 een gevestigde naam in de windindustrie. Wij werken met verschillende divisies aan de realisatie en exploitatie van wind- en zonneparken. De afdelingen Project- en Assetmanagement bestaan uit 20 gedreven koppen met kennis van de techniek, financiering, realisatie en beheer. Wij hebben de ambitie om de energietransitie te versnellen met zowel wind- en zonneparken als de integratie van deze assets door innovatieve oplossingen. Als adviesbureau bieden wij toegevoegde waarde aan onze klanten door met onze professionals deze projecten op een pragmatische wijze aan te pakken. Wij zijn op zoek naar een breed georiënteerde contractmanager:

Wat ga je doen?

Als Contract Manager ben je verantwoordelijk voor de totstandkoming en beheersing van contracten binnen onze projecten. Van klantvraag tot oplevering en vervolgens gedurende de exploitatiefase beheers je de contractprocessen om de projectdoelen te realiseren. Jij bent de adviseur met expertise voor de projectmanager, assetmanager en opdrachtgever. Naast realisatie contracten voor inkoop van o.a. windturbines, civiele en elektrische werken zal ook de totstandkoming en beheersing van meerjarige contracten voor onderhoud, financiering en verzekeringen onderdeel uitmaken van jouw werkzaamheden. De kracht van Topwind ligt in expertise en slagkracht. Jij weet dit te vertalen naar heldere contracten met goede voorwaarden.

Wie ben je en wat kun je?

  • Je hebt 3 tot 10 jaar ervaring in de rol contract manager;
  • Daarbij heb je kennis en ervaring opgebouwd met UAV, UAV-GC of FIDIC;
  • Je hebt interesse in verbreding naar financiering, verzekeringen en exploitatie;
  • Je hebt affiniteit met techniek;
  • Je bent communicatief sterk;
  • De Nederlandse en Engelse taal beheers je feilloos in woord en geschrift;
  • Ervaring in de aannemerij-, infra- of energiebranche is een pré.

Wat bieden wij

Bij ons staat de klant centraal, werken we samen en geven elkaar vertrouwen en verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in een nuchtere, informele werkomgeving met veel ruimte voor ondernemerschap. Wij bieden een interessante baan met goede vooruitzichten en ontplooiingsmogelijkheden in de sterk groeiende markt van duurzame energie. Wij bieden een vaste aanstelling en opleidingsmogelijkheden passend bij jouw ambities. Daarnaast behoort thuiswerken tot de mogelijkheden.

Geïnteresseerd?

Laat het weten aan Wendy van Veldhuisen via mail jobs@topwind.nl of telefonisch via 06 83 92 66 06. Ook voor vragen mag je Wendy gerust bellen of mailen.

"Bijna elk project is uniek en dat zorgt voor mooi werk, waarbij het aankomt op samenwerken en verstand van zaken.”

Peter Spruijt - Manager Projects