Business Controller

Bekijk de vacature en join our team!


Scroll

Topwind is sinds 2008 actief in de energiesector en werkt met verschillende divisies aan de realisatie en exploitatie van wind- en zonneparken. Onze afdelingen Project- en Assetmanagement bestaan inmiddels uit zo’n 20 gedreven koppen met kennis van de techniek, contracten, financiering en de uitvoering. Binnen onze divisie Systems worden systemen ontwikkeld en geïnstalleerd die zorgen voor een optimale veiligheid en integratie van windparken in de omgeving. Topwind bestaat uit diverse entiteiten, zowel in Nederland als in België. Naast de Topwind groep voeren wij ook de administratie voor een aantal van onze klanten.

Wat ga je doen?

Als Business Controller ben je verantwoordelijk voor betrouwbare managementrapportages voor zowel onze opdrachtgevers (wind-, zon- en batterijprojecten) als ook voor onze interne organisatie. Je stelt business cases, budgetten en periodieke (aandeelhouders)rapportages op. Je ziet het als een uitdaging om extra inzicht te creëren middels analyses en forecasting en weet dat te vertalen naar een concreet en duurzaam advies voor jouw interne of externe stakeholder. Je werkt nauw samen met collega’s van diverse afdelingen en bent daarnaast dé sparring partner voor onze financieel manager en onze opdrachtgevers. Je initieert verbetertrajecten en het leveren van kwaliteit staat hoog bij jou in het vaandel.

Wie ben je en wat kun je?

  • Je hebt een financieel/economische opleiding op HBO of WO-niveau afgerond.
  • Je hebt ervaring met een ERP-systeem in combinatie met BI.
  • Je bent analytisch sterk en communicatief vaardig.
  • Je kunt systematisch en resultaatgericht werken, maar blijft pragmatisch denken en doen.
  • Je past bij een groeiende onderneming, waar een flexibele instelling een vereiste is.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij

Bij ons staat de klant centraal, werken we samen en geven elkaar vertrouwen en verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in een prettige, informele werkomgeving met veel ruimte voor ondernemerschap. Wij bieden een interessante baan met goede vooruitzichten en ontplooiingsmogelijkheden in de sterk groeiende markt van duurzame energie. Bij gebleken geschiktheid krijg je snel een vaste aanstelling en daarnaast bieden wij je goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden passend bij jouw ambities.

Geïnteresseerd?

Laat het weten aan Wendy van Veldhuisen via mail jobs@topwind.nl of telefonisch via 06 83 92 66 06. Ook voor vragen mag je Wendy gerust bellen of mailen.