De juiste ondersteuning van uw team

Het ontwikkelen, bouwen en beheren van windparken is onderdeel van uw core business. Dit vraagt voortdurend om beslissingen en oplossingen. Topwind biedt de juiste kennis op het juiste moment.

Wij hebben alle expertises in huis.

Bij Topwind zijn we gespecialiseerd in de technologie van windturbines. Al jarenlang zijn we betrokken bij de plannen en projecten van ondernemers, ontwikkelaars en exploitanten. We ondersteunen met onze expertise in de ontwikkelingsfase, dragen bij aan de realisatie én staan klaar als het op beheer aankomt. De expertise van een specialist, combineren we met de daadkracht van een serviceverlener. Want dát zijn we in hart en nieren.

Projects

25 jaar

Ervaring in de windindustrie

100 +

Tevreden klanten

3 landen

Waar Topwind actief is

Nieuws

Topwind werkt samen met #Energiecoöperatie WeertEnergie en Eneco aan de realisatie van Windpark Weert. Onze collega's Ramon Jillings en Micky van der Wind gaan in gesprek met Henk Lambrichts. Meer weten over het project? Klik op de link in deze tweet:

https://t.co/FfJIe2h01s

The Topwind team recently welcomed Micky van der Wind (Project Manager), Michel van Achthoven (Site Manager), Her Van Doorn (Techincal Expert), Kevin Van Der Mark (System Engineer), Willem Lam (Asset Manager) and Henriette Van loo (Technical Administrator).

Windfarm Oostpolder. A beautiful project in the northern parts of the Netherlands. Oostpolder is an initiative of local farmers and entrepreneurs, which decided to use their land to produce sustainable energy.