Join our team

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!


Scroll

Project Manager Windenergie

Tijdens de uitvoering bewaak je veiligheid, kwaliteit, voortgang en budgetten. Jij laat alle processen naadloos op elkaar aansluiten zodat jouw projecten een succes zijn.

WAT GA JE DOEN

Als Project Manager ben je zelfstandig, overzie je alle processen en heb je oog voor kwaliteit en effectiviteit. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van jouw projecten. Gedurende het voortraject leid je de aanbesteding en inkoop van de materialen en diensten. Voor start realisatie verzorg je het projectplan en HSE plan met alle betrokken partijen. Tijdens de uitvoering bewaak je veiligheid, kwaliteit, voortgang en budgetten. Jij laat alle processen naadloos op elkaar aansluiten zodat jouw projecten een succes zijn.

WIE BEN JE EN WAT KUN JE

  • Je beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding in een technische richting.
  • Je bent een allround Project Manager of wilt dat worden, met specifieke kennis van de technische-, operationele-, kwaliteits- en veiligheidsaspecten.
  • Je bentsociaal en communicatief vaardig. Je bent in staat om op pro-actieve wijze in een multi-disciplinair team de doelen te realiseren in goed contact met de klant.
  • Je past bij een groeiende onderneming, waar een flexibele instelling en inzet een vereiste is.
  • Je kunt systematisch en resultaatgericht werken en beschikt over leidinggevende kwaliteiten, maar blijft pragmatisch denken en doen.
  • Beheersing van de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur Duitse taal in woord en geschrift.
  • Relevante ervaring in de windenergie is wenselijk, maar niet noodzakelijk.

WAT BIEDEN WIJ

Bij ons staat de klant centraal, werken we samen en geven elkaar vertrouwen en verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in een prettige, informele werkomgeving met veel ruimte voor ondernemerschap. Wij bieden een interessante baan met goede vooruitzichten en ontplooiingsmogelijkheden in de sterk groeiende markt van duurzame energie. Bij gebleken geschiktheid een vaste aanstelling, goede salariëring en opleidingsmogelijkheden passend bij jouw ambities.

CONTACT

Uw schriftelijke sollicitatie inclusief C.V. kunt u digitaal versturen aan jobs@topwind.nl. Voor vragen en reacties kun u mailen of bel dhr. P. Spruijt op +316 577 996 61.

Bijna elk project is uniek en dat zorgt voor mooi werk, waarbij het aankomt op samenwerken en verstand van zaken.”

Bijna elk project is uniek en dat zorgt voor mooi werk, waarbij het aankomt op samenwerken en verstand van zaken.”

Peter Spruijt - Manager Projects